Hétvégén a FitBalance-on jártunk, ahol megakadt a szemünk egy igen látványos kardio gépen. Tömött sorokban várták az érdeklődők, hogy kipróbálják ezt az infrafénnyel kombinált fekvő biciklit. Utánajártunk, mi is az az INFRA TRAINER.

A kardio edzés elengedhetetlen, ha fogyni, karcsúsodni szeretnénk, ezen túl az egészséges életmód fontos része, fokozza az állóképességet, energizál. Mégis sokan inkább elkerülnék, mert túl megerőltetőnek tartják, nem szeretnek futni, vagy épp nincs idejük hosszú edzésekre. Aki eddig így vélekedett, annak jó hírünk van: felfedeztünk egy olyan kardiogépet, amiben kényelmesen, fekve tekerhetjük a pedált, miközben olvadnak le rólunk a kalóriák. Az INFRA TRAINER hatása abban rejlik, hogy edzés közben a ránk irányuló infrasugarak behatolnak a bőr alá, belülről felmelegítik a zsírszöveteket és valósággal leolvasztják a zsírt és a méreganyagokat. Ezek nagy része már az edzés alatt az izzadsággal, a többi pedig a felgyorsult anyagcsere révén távozik a szervezetből.

Talán ahhoz lehet ezt a legjobban hasonlítani, mintha egy infraszaunában végeznénk kardio edzést, vagyis a kettő pozitív hatása összeadódik. Ráadásként az ülésbe épített mágnesterápiás rendszer fokozza a vitalitást, így kevésbé fáradunk el az edzés alatt.

És a lényeg csak most jön: mint megtudtuk, egy 50 perces INFRA TRAINER edzés közben 6-800 kilokalóriát éget el a szervezet, vagyis annyit, amennyit 13-17 kilométernyi intenzív futás alatt. Tehát az infrasugárzó körülbelül a duplájára gyorsítja a kalóriaégetést.

Rendkívül jók a tapasztalatok az INFRA TRAINER használatával, rengeteg túlsúlyos vendéget szabadítottak már meg a kilóktól ezzel az alakformáló géppel. A legtöbb vendég pulzuskontrollal edz, mérve a kalóriaégetést. Az első alkalmakkor nem is hiszik el, hogy kevesebb mint egy óra kényelmes biciklizéssel megszabadultak 600-800 kcal-tól. Természetesen az eredmény érdekében minden testedzés mellett fontos a helyes táplálkozás is, de az INFRA TRAINER-ben az a jó, hogy rendkívül fel tudja gyorsítani a fogyást.

InfraTrainer City Center
InfraTrainer a FitBalance-on

A magyar tervezők által megalkotott INFRA TRAINER-t a FitBalance-on a tinédzserektől kezdve a nagymamákig, nők és férfiak egyaránt kipróbálták. Arról számoltak be, hogy a fekvő bicikli kényelmes, a tekerés nem túl megterhelő, a legtöbben mégis már az ötperces tesztelés alatt is leizzadtak. Az izzadás pedig jó barátunk, ha fogyni szeretnénk.

Az eddig hallott ígéretes részleteket csak tetézte, mikor megtudtuk, hogy a FitBalance Nemzetközi Kupa profi testépítő és fitnessversenyen több nyertes is használta felkészülése alatt az INFRA TRAINER-t. Rendszeresen edz vele például Sarka Kata, aki élete első fitness versenyén bronzérmet kapott a bikini fitness kategóriában. Ugyanezen kategória aranyérmese, Kocsis Alexandra szintén izzasztja magát az INFRA TRAINER-rel, csakúgy, mint Gál Bálint, aki két aranyérmet is szerzett: övé lett a Mens Physique és az Abszolút kategória első helyezése is. Kell ennél jobb ajánlólevél egy alakformáló gépnek?

A cikk és a képek a Style Magazin weboldalán jelentek meg.

A legújabb alakformáló őrület: Infra Trainer

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhat + 12 =