Az Infratrainer City Center 2016 augusztusában nyitotta meg kapuit a belváros szívében, mely egy lakásból kialakított stúdióvá alakult. A stúdió családias hangulatú, melynek az volt a célja, hogy a vendég ne csak a bőrében érezze jól magát, hanem a szalonunkban is egyaránt.
Sok szeretettel várja minden kedves vendégét a stúdió, aki változtatna életmódján, szeretne egészséges életet élni, szeret mozogni és mindent megtenni azért, hogy jól érezze magát.

Bababarát szalon!

Továbbá, szívesen várjuk azon kedves vendégeket is egyaránt, akik kisbabájuk / gyermekük miatt nehezebben mozdulnak ki, de szeretnének mozogni mellette. Ne habozzatok, amíg edzetek, mi vigyázunk Rájuk! 😉
A stúdió fő szolgáltatása az Infratrainer, de az egészségünk karbantartása érdekében a hullámmasszázs és a Wiener fáslizás is megtalálható, amit kimondottan javaslunk kiegészítésképpen.

Az Infratrainer egy olyan működési elven alapszik, amelyben az infra hősugárzók behatolnak a bőr alá, belülről felmelegítik, feloldják a zsírszöveteket és felszabadítják a méreganyagokat. A kerékpározás hatására a feloldott zsír könnyen átalakul energiává, a méreganyagok egy része rögtön az izzadsággal, a többi pedig a felgyorsult anyagcsere révén távozik a szervezetből.

Ez a XXI. század egyik leghatékonyabb alakformáló gépe, melynek használatával 50 perc alatt közel 600-800 kalóriát is képes elégetni a szervezetünk.

Edzés során a súlyveszteség 80%-a víz, míg a további 20% összetétele: zsír, koleszterin, zsírban oldódó nehézfémek és mérgező anyagok.

Előnyei

- sokszoros hatás: csökkenti a testsúlyt, cellulitot, körméretet
- garantált kalóriaveszteség
- könnyű használat
- méregtelenítés extra gyorsasággal
- látványos eredmény

Hogy az élményt tovább fokozzuk, a hullámmasszázs egy olyan természetes megoldás, melynek használatával a saját szervezetünket, immunrendszerünket tisztítjuk, méregtelenítjük, erősítjük mindennemű külső anyag bevitele nélkül. Kiválóan alkalmas testünk karcsúsításához és alakformálásához is egyaránt. Mivel a készülék a szervezet saját belső folyamatait optimalizálja a méregtelenítés és a fogyás elősegítésére, nincs mellékhatása használatának!

Kiknek ajánlott?
- Hölgyeknek
- Férfiaknak
- Akik természetes módon szeretnék megőrizni az egészségüket
- Akik rendszeresen fáradékonynak érzik magukat
- Akik sok ülő munkát végeznek
- Akiknek gyengébb az immunrendszere

Legutolsó sorban egy olyan hatékony testkezelési módszert választottam plusz szolgálatásként, amely könnyedén segít a körvonalunkból néhány centimétert lefaragni. A módszer hideg-meleg effektuson alapul. Olyan illóanyagokkal dolgozunk, mint például a borsmenta, eukaliptusz, mentol és rozmaring, melynek erős hyperemizáló hatására intenzív vérkeringést és végbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben.

Az aromaterápiás módszer mindenki számára alkalmas, akinek az alakjával problémái vannak. Segít a cellulit leépítésére, a bőr tapintásának finomítására, a nyúlási és terhességi csíkok kezelésére, illetve a bőr feszessé tételére.

Edzés után fontos a tápanyag bevitele, ezért is tartom fontosnak, hogy megfelelő tápanyagokhoz jusson a szervezet egy kiadós edzés után.

A stúdiónkban megtalálható minden, ami szem szájnak ingere. Finomabbnál finomabb fehérje szeletek, kiváló minőségű fehérjék, és az ínycsiklandozóan finom proteines sütemények, amik büntetlenül fogyaszthatóak. Továbbá, hogy a zsírégető hatást még jobban fokozzuk, különböző zsírégető hatású üditő italok is megtalálhatóak sokféle ízben, melynek folyamatos használata megteszi a hatását.

Tudtad?
Az aminosavak a fehérjék építőkövei, a fehérjék pedig az izomzat, szövetek és szervek építő kövei. A BCAA három aminosavból áll, ezek a leucin, izoleucin és valin. Esszenciális aminosavak, amelyeket a szervezet nem tud előállítani, viszont a test fehérjetartalmát 35-40%-ban alkotják, valamint a vázizom 15%-át teszik ki. Az első dolog, amit meg fogsz tapasztalni a BCAA kiegészítő fogyasztásakor, az az egészséges immunrendszer.

Hogyan működik?
- BCAA inzulin utánzóként viselkedik ezdés közben, vagyis nem fogsz izmot veszíteni edzés során
- nagyszerű energiaforrás
- csökkenti a kortizol szintet és izomfájdalmat, növeli az erőt

Nálunk megkóstolhatod BCAA tartalmú üdítőitalunkat is, gyere mert érdemes kipróbálni 😉
Mindezek mellett, aki a táplálkozásra is oda szeretne figyelni, szalonunkban már kapható a Forever Clean 9 csomag, mely egy 9 napos tisztítókúra. Egy tisztítóprogram, mely kiemelkedő hatékonysággal és eredményességgel indítja be a fogyást és az alakváltozást. Ez az életmódváltás első lépése 😉

Csak ajánlani tudom, érdemes kipróbálni ! ! !