Ez az eljárás a gyógynövényekben rejlő határmechanizmust használja fel arra, hogy a test zsírszöveteinek méretét csökkentse. Az aromaterápia és fáslizó módszer együtt egy természetes út arra, hogy centimétereket veszítsünk. Ezzel együtt a méregtelenítés és a salakanyagok távozása is megtörténik. Ettől az eljárástól nem csak a körméretünk csökken, hanem a bőrünk kisimul és feszessé válik.

image

A Wiener Kozmetikum aromaterápiás fáslizó módszer a hideg-meleg effektuson alapul. A hatóanyagokban lévő illóolajok, mint eukaliptusz, borsmenta, mentol és rozmaring erős hyperemizáló hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegérzet lép fel. A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a szervezet és a belső szervek működéséhez szükséges belső hőegyensúlyt fenntartsa.

A komplett technológia része egy aromaolajos előkezelés, amit maga a fáslizás követ és végül a fáslik lebontása után egy intenzív hatóanyagokkal végzett utókezelés zár le. A speciális fáslik alkalmazása a hatóanyag tárolás mellett jelentős előrelépés, mivel a fóliás módszerekhez képest nem blokkolja a bőrlégzést sem.

• Karcsúsítás négyszeres hatékonysággal
• Eredményes cellulit kezelés
• Intenzív salaktalanító hatás
• Bőrfeszesítés
• Fáslizás térdtől mell alattig- pont ahol szükséges